BG Menu – Sales Cloud och Dream View mobilapp

BG Menu är ett företag som erbjuder en Salesforce plattform för restauranger i Ungern och Bulgarien. Plattformen används för beställning av restaurangens mat. Eftersom beställningsprocessen är mycket enkel och robust är den mycket omtyckt av användarna och BG Menu har blivit mycket populär där flera hundra restauranger är anslutna och deras kunder kan välja alla slags mat.

Den applikation som Cloudity föreslog var Sales Cloud. BG Menu har funnits sedan 2004 utan IT stöd inom försäljningen. Det har hämmat tillväxten och begränsat expansionsmöjligheter. Idag är BG Menu tjänster tillgängliga i princip i hela världen och på alla typer av enheter såsom Laptop, mobil telefon, etc..Cloudity gjorde implementeringen av Sale Cloud och även utvecklade en specifik mobilapp Dream View.

De arbetsprocesser som BG Menu har börjat jobba är nu mycket effektivare. Säljarna har alltid aktuell data framför sig och kan snabbt fatta beslut om affären istället för att spendera tid i Excel ark.

Våra Salesforce applikationer är en nyckelfaktor för vår framgång på marknaden. Alla våra beslut angående kundvård eller affärer stöds alltid av informationen i systemet. Införande av Cloudity mobilapp Dream View möjliggör att hantera våra kundrelationer även från mobiltelefonen vilket snabbar upp hanteringen av kundärenden.
~Vanyo Gichev, Sales Director

Implementerade produkter och tjänster:

Dream View mobilapp